Kiropraktor Jacob Palmer er utdannet ved Life University i USA. Han kommer fra Alabama.


Jacob Palmer DC

Marion Severinsen DC

Kiropraktor Marion Severinsen MSc, BsC er utdannet ved Anglo-European College of Chiropractic i Bournemouth, England. Etter studiet har hun arbeidet en periode i Danmark. Før Marion startet på kiropraktor studiet ønsket hun å bli jordmor, men valgte heldigvis å bli kiropraktor. Derfor er det naturlig at Marion har utviklet en spesiell interesse og kompetanse innenfor behandling av barn og gravide.  Gjennom skolen har hun vært i et samarbeid med jordmødre på en ammeklinikk. Her har hun lært viktigheten av amming og hvordan hjelpe mødre med ammingen. Marion behandler ikke bare barn og gravide, men har et stort ønske om å hjelpe alle til det en bedre helse.


Andrea Norbø DC

Kiropraktor Andrea Nordbø er utdannet ved Anglo-European College of Chiropractic i Bournemouth, England. Hun har i en periode praktisert i Nederland etter endt utdannelse før hun har begynt som behandler hos Vital Kiropraktikk i Arendal. I tredje året som kiropraktor student ble hun rammet av en akutt episode av leddgikt som varte i over ett halvt år, etter mange turer frem og tilbake til sykehuset ble hun anbefalt sterke medisiner som hun valgte å ikke begynne på. Rundt samme tid traff hun en spesialist innenfor kinesiology og kiropraktikk, sammen klarte de å få Andrea tilbake på skolebenken og mer motivert enn noen gang. Hun kom ut på andre siden med en sterkere og mer velfungerende kropp og sinn. Dette har ført til et enda dypere ønske om å hjelpe mennesker og dyr til å leve livet til det fulleste.


FORBEDRER DIN LIVSKALITET

LÆR MER

Julie kommer fra Tvedestrand. Jobber som kiropraktor assistent i Bø i Telemark og på Stoa i Arendal.


Hun er dyktig i jobben sin og er flink med mennesker.

Julies visjon er å hjelpe menesker, og nå så mange som mulig med kiropraktikk.

Vital Livsstil!

Kiropraktor Arendal

Julie Mørch, Kiropraktor Assistent

STOR VISJON, BEDRE LIV

Jonathan Verderame er utdannet kiropraktor. Han kommer fra USA, og ble uteksaminert fra Palmer College i 2012. Han har kompetense i uppercervical, whiplash skade, nevrolgisk problem gonstead og behandling av barn.


Han fikk tildelt en fremragende uteksamineringspris, var kandidat for filosofi prisen og var president i den største internasjonale kiropraktiske Fraternity hos Palmer College.

Jonathan er en internasjonal foredragsholder, forfatter og visjonær med mål om å hjelpe familier og idrettsutøvere nå sitt fulle potensial gjennom kiropraktikk.

JONATHAN VERDERAME BS, DC

Kiropraktor Arendal

VELKOMMEN TIL VITAL ARENDAL

(placeholder)
(placeholder)

Arendal

TLF: 485 05 822

vitalkiropraktikk@gmail.com

Bryggeriveien 6. 4848 Arendal

TLF: 485 07 441

telemark.kiropraktikk@gmail.com

Folkestadvegen 1, 3800 Bø i Telemark

Bø i Telemark

Hjem               Klinikker               Vi Kan Helpe Deg Med..                Team               Erfaring               Blog

Bestill time 485 05 822