Andrea Norbø DC

Kiropraktor Andrea Nordbø er utdannet ved Anglo-European College of Chiropractic i Bournemouth, England. Hun har i en periode praktisert i Nederland etter endt utdannelse før hun har begynt som behandler hos Vital Kiropraktikk i Arendal. I tredje året som kiropraktor student ble hun rammet av en akutt episode av leddgikt som varte i over ett halvt år, etter mange turer frem og tilbake til sykehuset ble hun anbefalt sterke medisiner som hun valgte å ikke begynne på. Rundt samme tid traff hun en spesialist innenfor kinesiology og kiropraktikk, sammen klarte de å få Andrea tilbake på skolebenken og mer motivert enn noen gang. Hun kom ut på andre siden med en sterkere og mer velfungerende kropp og sinn. Dette har ført til et enda dypere ønske om å hjelpe mennesker og dyr til å leve livet til det fulleste.


FORBEDRER DIN LIVSKALITET

LÆR MER

Julie kommer fra Tvedestrand. Jobber som kiropraktor assistent i Bø i Telemark og på Stoa i Arendal.


Hun er dyktig i jobben sin og er flink med mennesker.

Julies visjon er å hjelpe menesker, og nå så mange som mulig med kiropraktikk.

Vital Livsstil!

Kiropraktor Arendal

Julie Mørch, Kiropraktor Assistent

STOR VISJON, BEDRE LIV

Jonathan Verderame er utdannet kiropraktor. Han kommer fra USA, og ble uteksaminert fra Palmer College i 2012. Han har kompetense i uppercervical, whiplash skade, nevrolgisk problem gonstead og behandling av barn.


Han fikk tildelt en fremragende uteksamineringspris, var kandidat for filosofi prisen og var president i den største internasjonale kiropraktiske Fraternity hos Palmer College.

Jonathan er en internasjonal foredragsholder, forfatter og visjonær med mål om å hjelpe familier og idrettsutøvere nå sitt fulle potensial gjennom kiropraktikk.

JONATHAN VERDERAME BS, DC

Kiropraktor Arendal

VELKOMMEN TIL VITAL ARENDAL

(placeholder)
(placeholder)

Under min utdanning i England ble jeg syk med legionella, noe som for meg ble til en stor livserfaring. Takket være kiropraktikk og sunn ernæring ble jeg heldigvis helt frisk igjen og kom tilbake til full funksjon. Denne opplevelsen hjalp meg med å finne mitt kall som er å hjelpe andre mennesker på den fantastiske måten jeg en gang fikk hjelp, noe jeg mener var gjennom kiropraktikk. Min visjon er å hjelpe pasientene mine ved å gi dem kiropraktikk av høy kvalitet. På denne måten ønsker jeg å styrke deres kropp så de kan håndtere stress bedre i hverdagen, samt komme seg fremover og ha motet til å leve livet fullt ut, uten frykt og med mer optimisme.

Frederik Fuchs DC

Jeg kommer fra Son i Akershus og gikk på videregående skole i Ski.


Jeg dro deretter til England for å studere kiropraktikk ved Anglo European College of Chiropractic i Bournemouth. Jeg visste lite om kiropraktikk da jeg startet studiene, bare at jeg kunne få jobbe med mennesker og at det handlet om nervesystemet. Etter som årene gikk fant jeg ut at dette absolutt var den riktige veien å gå og jeg har funnet min lidenskap i å jobbe med mennesker for å se dem nå optimale helseresultater.Heidi Omholt DC

Arendal

TLF: 485 05 822

vitalkiropraktikk@gmail.com

Bryggeriveien 6. 4848 Arendal

TLF: 485 07 441

telemark.kiropraktikk@gmail.com

Folkestadvegen 1, 3800 Bø i Telemark

Bø i Telemark

Hjem               Klinikker               Vi Kan Helpe Deg Med..                Team               Erfaring               Blog

Bestill time 485 05 822