Julie kommer fra Tvedestrand. Jobber som kiropraktor assistent i Bø i Telemark og på Stoa i Arendal.


Hun er dyktig i jobben sin og er flink med mennesker.

Julies visjon er å hjelpe menesker, og nå så mange som mulig med kiropraktikk.

Vital Livsstil!

Kiropraktor Arendal

Julie Mørch, Kiropraktor Assistent

STOR VISJON, BEDRE LIV

FORBEDRER DIN LIVSKALITET

LÆR MER

Jonathan Verderame er utdannet kiropraktor. Han kommer fra USA, og ble uteksaminert fra Palmer College i 2012. Han har kompetense i uppercervical, whiplash skade, nevrolgisk problem gonstead og behandling av barn.


Han fikk tildelt en fremragende uteksamineringspris, var kandidat for filosofi prisen og var president i den største internasjonale kiropraktiske Fraternity hos Palmer College.

Jonathan er en internasjonal foredragsholder, forfatter og visjonær med mål om å hjelpe familier og idrettsutøvere nå sitt fulle potensial gjennom kiropraktikk.

JONATHAN VERDERAME BS, DC

Kiropraktor Arendal

VELKOMMEN TIL VITAL ARENDAL

Bestill time

485 05 822

(placeholder)
(placeholder)

VITAL KIROPRAKTIKK

TLF: 485 05 822

vitalkiropraktikk@gmail.com

STOA

Bryggeriveien 6. 4848 Arendal

Under min utdanning i England ble jeg syk med legionella, noe som for meg ble til en stor livserfaring. Takket være kiropraktikk og sunn ernæring ble jeg heldigvis helt frisk igjen og kom tilbake til full funksjon. Denne opplevelsen hjalp meg med å finne mitt kall som er å hjelpe andre mennesker på den fantastiske måten jeg en gang fikk hjelp, noe jeg mener var gjennom kiropraktikk. Min visjon er å hjelpe pasientene mine ved å gi dem kiropraktikk av høy kvalitet. På denne måten ønsker jeg å styrke deres kropp så de kan håndtere stress bedre i hverdagen, samt komme seg fremover og ha motet til å leve livet fullt ut, uten frykt og med mer optimisme.

Frederik Fuchs DC

Jeg kommer fra Son i Akershus og gikk på videregående skole i Ski.


Jeg dro deretter til England for å studere kiropraktikk ved Anglo European College of Chiropractic i Bournemouth. Jeg visste lite om kiropraktikk da jeg startet studiene, bare at jeg kunne få jobbe med mennesker og at det handlet om nervesystemet. Etter som årene gikk fant jeg ut at dette absolutt var den riktige veien å gå og jeg har funnet min lidenskap i å jobbe med mennesker for å se dem nå optimale helseresultater.Heidi Omholt DC