Julie kommer fra Tvedestrand. Jobber som kiropraktor assistent i Bø i Telemark og på Stoa i Arendal.


Hun er dyktig i jobben sin og er flink med mennesker.

Julies visjon er å hjelpe menesker, og nå så mange som mulig med kiropraktikk.

Vital Livsstil!

Kiropraktor Arendal

Julie Mørch, Kiropraktor Assistent

STOR VISJON, BEDRE LIV

(placeholder)
(placeholder)

VITAL KIROPRAKTIKK

TLF: 485 05 822

vitalkiropraktikk@gmail.com

STOA

Bryggeriveien 6. 4848 Arendal

FORBEDRER DIN LIVSKALITET

LÆR MER

Jonathan Verderame er doktor i kiropraktikk. Han kommer fra USA, og ble uteksaminert fra Palmer College i 2012. Han har kompetense i uppercervical, whiplash skade, nevrolgisk problem gonstead og behandling av barn.


Han fikk den fremragende graduate award, var kandidat for filosofi prisen og var president i den største internasjonale kiropraktikk fraternity.

Jonathan er en internasjonal foredragsholder, forfatter og visjonær med mål om å hjelpe familier og idrettsutøvere nå sitt fulle potensial gjennom kiropraktikk.

JONATHAN VERDERAME BS, DC

Kiropraktor Arendal

VELKOMMEN TIL VITAL ARENDAL

Lauren Herrick er en kiropraktor fra Storbritannia og ble uteksaminert i 2017 fra det walisiske instituttet for kiropraktikk. Hun var kursrepresentant i 4 år og en kandidat til lederprisen. Lauren har jobbet med klubber og idrettsutøvere fra den walisiske rugbyforening, fotball, hockey lag, MMA og kroppsbyggere. Arbeid i idrettsbransjen har gitt Lauren disiplin og motivasjon for å hjelpe andre med å nå sine mål ved å frigjøre sitt fulle potensial gjennom kiropraktikk. Som en del av hennes engasjement for å gi tilbake, besøkte hun nylig Haiti på en frivillig oppdragsreise, som gir kiropraktikk til nyfødte og eldre.LAUREN HERRICK MSC, DC

Bestill time

485 05 822