Marius Lie Ulfsrud, Kiropraktor

Marius har sin mastergrad fra Anglo-European College of Chiropractic, England. Han har erfaring i behandling av nakke- og rygglidelser, og er opptatt av at folk skal fungere så godt som mulig i hverdagen. Videre har Marius stor interesse for forebygging og behandling av ulike typer idrettsskader, hodepine og plager i ekstremiteter (skulder, hofte, kne og ankel). Han er også en aktiv golfer og ivrig snowboarder.

Gema Zamorano, Massør

Vår massør Gema er en profesjonell massasje terapeut utdannet fra Spania. Hun er spesialisert innen både dyp, avslappende, idrett og hodepine massasje og er medlem av norsk massasjeforening.

Hun liker å hjelpe mennesker med massasje slik at de kan løse opp stive muskler og slappe av i en ellers stresset hverdag.

Charlotte Weirum Olszak, Kiropraktor

Charlotte er ferdig utdannet som kiropraktor i 2021 fra IFEC i Paris og flyttet til Norge i 2022 for å jobbe i Vital Kiropraktikk som turnus kiropraktor. Hun er også en mellomdistanseutøver som løper 800m og 1500m bane. Hennes mål er å delta på norske mesteskap i friidrett i 2022.

Sissel Andreasen, Sekretær

Sissel Andreasen begynt hos Vital Kiropraktikk i 2020 som sekretær. Hun bor i Tvedestrand og jobber som trosopplæringskoordinator der i tillegg til sekretærstillingen i Vital Kiropraktikk. Hun jobbet før som organist og er aktiv i korps. Hun er også glad i friluftsliv og går mye på tur med hunden sin Chico.

Julie kommer fra Tvedestrand. Jobber som kiropraktor assistent i Bø i Telemark og på Stoa i Arendal.


Hun er dyktig i jobben sin og er flink med mennesker.

Julies visjon er å hjelpe menesker, og nå så mange som mulig med kiropraktikk.

Vital Livsstil!

Kiropraktor Arendal

Julie Mørch, Kontor Leder

STOR VISJON, BEDRE LIV

Jonathan Verderame er utdannet kiropraktor. Han kommer fra USA, og ble uteksaminert fra Palmer College i 2012. Han har kompetense i uppercervical, whiplash skade, nevrolgisk problem gonstead og behandling av barn.


Han fikk tildelt en fremragende uteksamineringspris, var kandidat for filosofi prisen og var president i den største internasjonale kiropraktiske Fraternity hos Palmer College.

Jonathan er en internasjonal foredragsholder, forfatter og visjonær med mål om å hjelpe familier og idrettsutøvere nå sitt fulle potensial gjennom kiropraktikk.

JONATHAN VERDERAME BS, DC

Kiropraktor Arendal

VELKOMMEN TIL VITAL Kiropraktikk

Bestill time 485 05 822

Arendal

TLF: 485 05 822

vitalkiropraktikk@gmail.com

Bryggeriveien 6. 4848 Arendal