Gema er utdannet massør og reiki-terapaut i Spania. Hun jobbet der før hun bestemte seg for å ta med hennes sønn og datter til Norge hvor store deler av familien hennes allerede bor. Hun er veldig dedikert til å hjelpe voksne og barn å oppnå bedre fysisk og mental helse. Metodene hun bruker går ut på å arbeide med forskjellige kroppsplager og som mål å lindre smerter, redusere og fjerne muskulære spenninger og stress, samt forbedre blodsirkulasjon og den lymfatiske sirkulasjonen. Reiki gjenoppretter den vitale energiflyten, gir velvære og forbedrer emosjonell helse. Vår erfaring på klinikken er at dyp massasje vil videre forbedre resultatene som kiropraktorene har fått for å minske sjansene for tilbakefall og ta steget et hakk videre mot optimal helse, for deg!

Gema Hachero Zamorano, Massør

Camilla Harnes, Kiropraktor Assistent

Renathe jobber som kiropraktor assistent og resepsjonist i Vennesla. Hun gikk selv å fikk rask forbedring av hennes hodepine og tok deretter med inn sin datter som hele livet har slitt mye med at hun snubler og faller mye når hun er ute å leker. Kiropraktikk fikk en annen betydning etter at datterens hverdag ble annerledes med en forbedret motorikk. Effekten har vært stor og hjulpet både Renathe og datteren. Hun brenner derfor for å hjelpe flere barn i lik situasjon!Renathe Høiklev, Kiropraktor Assistent

Camilla var på utkikk etter en jobb som kunne være mer enn en «jobb». Helt uviten om hva kiropraktikk er, og kan hjelpe mennesker med, begynte hun å se mirakler på jobb hver eneste dag. Hun har så stor tro på det hun er en del av at mesteparten av hennes egen familie kommer inn for regelmessig sjekk på klinikken. Hun jobber for at flest mulig i nærsamfunnet rundt henne skal få vite om viktigheten av kiropraktikk og fordelene man opplever. Hun har et stort hjerte og bryr seg veldig om pasientene og livene deres.


Marion Severinsen DC

Kiropraktor Marion Severinsen MSc, BsC er utdannet ved Anglo-European College of Chiropractic i Bournemouth, England. Etter studiet har hun arbeidet en periode i Danmark. Før Marion startet på kiropraktor studiet ønsket hun å bli jordmor, men valgte heldigvis å bli kiropraktor. Derfor er det naturlig at Marion har utviklet en spesiell interesse og kompetanse innenfor behandling av barn og gravide.  Gjennom skolen har hun vært i et samarbeid med jordmødre på en ammeklinikk. Her har hun lært viktigheten av amming og hvordan hjelpe mødre med ammingen. Marion behandler ikke bare barn og gravide, men har et stort ønske om å hjelpe alle til det en bedre helse.


Andrea Norbø DC

Kiropraktor Andrea Nordbø er utdannet ved Anglo-European College of Chiropractic i Bournemouth, England. Hun har i en periode praktisert i Nederland etter endt utdannelse før hun har begynt som behandler hos Vital Kiropraktikk i Arendal. I tredje året som kiropraktor student ble hun rammet av en akutt episode av leddgikt som varte i over ett halvt år, etter mange turer frem og tilbake til sykehuset ble hun anbefalt sterke medisiner som hun valgte å ikke begynne på. Rundt samme tid traff hun en spesialist innenfor kinesiology og kiropraktikk, sammen klarte de å få Andrea tilbake på skolebenken og mer motivert enn noen gang. Hun kom ut på andre siden med en sterkere og mer velfungerende kropp og sinn. Dette har ført til et enda dypere ønske om å hjelpe mennesker og dyr til å leve livet til det fulleste.


Julie kommer fra Tvedestrand. Jobber som kiropraktor assistent i Bø i Telemark og på Stoa i Arendal.


Hun er dyktig i jobben sin og er flink med mennesker.

Julies visjon er å hjelpe menesker, og nå så mange som mulig med kiropraktikk.

Vital Livsstil!

Kiropraktor Arendal

Julie Mørch, Kontor Leder

STOR VISJON, BEDRE LIV

Jonathan Verderame er utdannet kiropraktor. Han kommer fra USA, og ble uteksaminert fra Palmer College i 2012. Han har kompetense i uppercervical, whiplash skade, nevrolgisk problem gonstead og behandling av barn.


Han fikk tildelt en fremragende uteksamineringspris, var kandidat for filosofi prisen og var president i den største internasjonale kiropraktiske Fraternity hos Palmer College.

Jonathan er en internasjonal foredragsholder, forfatter og visjonær med mål om å hjelpe familier og idrettsutøvere nå sitt fulle potensial gjennom kiropraktikk.

JONATHAN VERDERAME BS, DC

Kiropraktor Arendal

VELKOMMEN TIL VITAL Kiropraktikk

Arendal

TLF: 485 05 822

vitalkiropraktikk@gmail.com

Bryggeriveien 6. 4848 Arendal

TLF: 381 585 55

vitalkiropraktikksor@gmail.com

Hunsfos Næringspark, Vennesla 4700

Vennesla

TLF: 952 265 65

nordboandrea@gmail.com

Røyknesvegen 15, Øvrebø 4715

Dyrekiropraktor

Bestill time 485 05 822